Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Προς Την Αντιδήμαρχο Γλυκών Νερών -Υπεύθυνη Υποδομών κα Κατρακάζα Ματίνα.


Α  Ι  Τ Η  Σ  Η
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΝΑ.Σ.Α. ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΔΡΑ:Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 32 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ 15354
ΤΗΛ.2106041092 ΚΙΝ:6947271610
MAIL:somateioanasa@gmail.gr
Πρόεδρος και Νόμιμος Εκπρόσωπος :Χρυσούλα Σταμπέλου

ΘΕΜΑΤΑ: Γήπεδο Γλυκών Νερών, Κλειστό Γυμναστήριο , Νεκροταφείο Γλυκών Νερών.

  Κα Αντιδήμαρχε, Αιτούμεθα να μας ενημερώσετε , ως Υπεύθυνη, για τα  κάτωθι:
1)    *Γήπεδο ΑΟ Γλυκών Νερών-με χρησιδάνειο ή με υπογραφή Δημάρχου έχει παραχωρηθεί το Γήπεδο στο ΔΣ της Ομάδας?
2)    *Δημόσια Δασική Έκταση το συγκεκριμένο Γήπεδο , έχει κάνει κάποιες ενέργειες ο Δήμαρχος κος Στάμου προκειμένου να παραχωρηθεί  το  Γήπεδο αυτό   στον Δήμο μας?
*Είναι από τα ακίνητα που ΕΓΓΡΑΦΗΣΑΝ στο ΤΥΠΕΔ?
*Πόσα χρήματα έχουν δοθεί  από τον Δήμο μας(Δήμαρχο),προκειμένου να πληρωθούν τα κοινόχρηστα του ΑΟ Γλυκών Νερών-( ανεξάρτητο Αθλητικό  Σωματείο ), από το 2015 έως σήμερα.
* Γιατί αφού ως Δήμος πληρώνουμε τα κοινόχρηστα  του Συλλόγου,, δεν απαλλάσσονται τα παιδιά των Γλυκών Νερών που αθλούνται εκεί  από την μηνιαία συνδρομή ? Φέρατε το θέμα αυτό προς συζήτηση στο ΔΣ?
*Δημόσιος Δασικός χώρος, το συγκεκριμένο Γήπεδο , σε πόσες άλλες ομάδες το παραχωρεί ο Δήμαρχος , έναντι ποίου ποσού, και ποιος εισπράττει τα χρήματα αυτά ? Σε ποιο κωδικό του Προϋπολογισμού πηγαίνουν?
*Στον χώρο αυτό λειτουργεί κυλικείο-σε ποιόν ανήκει? Είναι νόμιμο μέσα στην Δημόσια Δασική Έκταση? –Υπάρχει άδεια λειτουργίας? Ποιος εισπράττει τα χρήματα?
3) Κλειστό Γυμναστήριο επί της Καραϊσκάκη-με ΑΔΑ:1904570174522114702354 του ΔΣ  της Περιφέρειας το 2016 , εγκρίθηκε ποσό 140.000 ευρώ προκειμένου να αντικατασταθεί ο τάπητας ,ο οποίος κρίθηκε ακατάλληλος, και ο Δήμαρχος ενώ έχει συνάψει Προγραμματική Σύμβαση-με την Περιφέρεια, δεν έχει Δημοπρατήσει το Έργο, με αποτέλεσμα οι χρήστες του εν λόγω γηπέδου να αθλούνται σε ακατάλληλο τάπητα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους.
4) Νεκροταφείο Γλυκών Νερών-για ποιόν λόγο δεν έχει οριοθετηθεί μέχρι σήμερα έστω από το 2015?Έχουν δημιουργηθεί μνήματα μέσα σε  αναφερόμενες ιδιωτικές ιδιοκτησίες? Για ποιόν λόγο κάποιοι συγκεκριμένοι αναφερόμενοι  ιδιοκτήτες ζητούν αποζημίωση από τον Δήμο μας 616.000 ευρώ? Τι έχετε εσείς πράξει μέχρι σήμερα ως Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνη Υποδομών στα Γλυκά Νερά , για το συγκεκριμένο πρόβλημα?
Αιτούμεθα να μας ενημερώσετε για κάθε ένα από τα ανωτέρω συγκεκριμένα θέματα , τι έχετε πράξει εσείς έως σήμερα και σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβείτε, προκειμένου να διαλευκανθούν τα ανωτέρω προβλήματα.
Η Πρόεδρος του Σωματείου ΑΝΑ.Σ.Α Γλυκών Νερών Παιανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου